Particuliere dienstverlening

Dag, financiële onrust. Hallo, overzichtelijke huishoudboekje en goed ingevulde belastingaangifte. Het kan u geld opleveren.

Hoeveel kan ik deze week ook alweer besteden aan boodschappen? Kan ik die paracetamol nou wel of niet aftrekken op de belastingaangifte? En hoe zit het eigenlijk met de hypotheekaftrek van ons huis? HELP!
 
Best lastig, die huishoudelijke boekhouding. Tijdrovend ook, u doet liever andere dingen. En dan loopt u ook nog eens het risico geld te laten liggen, omdat u niet bekend bent met belastingtechnische aftrekposten. Het kan veel voordeel op leveren om uw financiën uit handen te geven. Kunt u met een gerust hart gaan doen wat u écht wilt.
 

U kunt voor onderstaande diensten terecht bij Administratiekantoor RuSt:

Administratie opzetten
Weg met de schoendoos vol bonnetjes. Op naar een overzichtelijke boekhouding.
Structurele administratieve ondersteuning
Na het gezamenlijk opzetten van een administratie kun u ervoor kiezen om het zelf bij te houden of om het mij te laten doen.
Aangifte Inkomstenbelasting
Ieder jaar moet u belasting betalen over uw inkomsten. Helaas, maar waar. Gelukkig krijgt u in veel gevallen ook geld terug van de Belastingdienst. Denk aan hypotheekaftrek en ziektekosten. Samen kijken we of u per saldo geld ontvangt of moet betalen.
Voorlopige aangifte Inkomstenbelasting
Normaal gesproken dient u achteraf uw aangifte Inkomstenbelasting in. U krijgt dan in één keer het bedrag terug dat de Belastingdienst u verschuldigd is. Of u moet de Belastingdienst in één keer betalen wat u hén verschuldigd bent. Het kan echter ook maandelijks. Daarvoor dient u vooraf (aan het begin van het jaar) een voorlopige aangifte in.
Aanvraag Toeslagen
Bij de Belastingienst kunt u een tegemoetkoming aanvragen voor kosten die u maakt voor zorg, huur en kinderopvang. Daar zijn uiteraard voorwaarden aan verbonden. Administratiekantoor RuSt bekijkt voor u welke regelingen op u van toepassing zijn. Ook help bij aanvragen/aanpassen van Toepassen.
Belastingadvies
Is het de afgelopen jaren niet goed gegaan? Of zijn er grote veranderingen? Een aantal basiszaken zijn vaak wel bekend maar hoe ga je om met de uitzonderingen en de complexe zaken. Hier kan een deskundig en persoonlijk advies een groot verschil betekenen.
 

Tarieven
Voor sommige diensten geldt een vast tarief, andere diensten een uurtarief.  Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van het Register Belastingadviseurs van toepassing.

Maak en afspraak
Aarzel niet om contact op te nemen. Wat voor u een tijdrovende of onoverzichtelijke klus is, is samen veel eenvoudiger. En dat voor een schappelijke prijs. U kunt bellen of mailen.